Tangle Teezer


Tangle Teezer “cares for the hair you wear” en met 23 awards op zak, draagt dit natuurlijk een bepaalde belofte met zich mee. De Tangle Teezer is razend populair, ook bij Kapperzzz.
Shaun P, de bedenker van de Tangle Teezer, heeft zelf een achtergrond als kapper. Vanuit dit werkgebied zag hij collega’s met pijn en moeite het haar ontwarren in de chique salons, waarop hij constateerde: dit moet anders kunnen.
En zo geschiedde, hij ontwikkelde een ‘borstel’ die het haar makkelijk en moeiteloos ontwart door de speciaal gevormde tanden, die als het ware flexibel over de klitten heen glijden en ze niet nog vaster zetten, zoals met een normale borstel vaak gebeurt. Het resultaat: de Tangle Teezer is de meeste verkochte borstel van Engeland!
Ook sterren en modellen zijn gek op de Tangle Teezer. Cara Delevingne zegt in een interview met LOOK op de vraag wat het belangrijkste beauty item in haar make-up tas is: “ I don’t go anywhere without my Tangle Teezer, it’s amazing! I love this neon orange one because it’s easy to find in my handbag”. Ook Emma Watson geeft in de Cosmopolitan het volgende aan op de vraag wat haar laatste beauty find is:”There’s a hairbrush called Tangle Teezer. I love it because I can brush my hair when it’s wet without breaking it, and it makes my blow-dry look really good.”

Onze prijs: € 13,95 Aantal: Toevoegen:
Venster sluiten